Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Serviciile medicale Medpark, cunoscute de pacienţii din România

Noutăți
05 dec, 2014

Serviciile medicale de înaltă calitate ale Spitalului Internațional Medpark sunt acum cunoscute şi de pacienţii din România.

Recent, primul spital privat din ţara noastră a organizat două expoziţii de promovare a serviciilor sale, în incinta mall-urilor Shopping City Galaţi şi Palas Iaşi. Cu această ocazie, mai mulţi vizitatori au primit certificate pentru serviciile Medpark, cu reduceri de la 10% până la 50%. Aceste evenimente se înscriu în şirul acţiunilor pe care Medpark le  întreprinde pentru dezvoltarea turismului medical în Republica Moldova.

Idris Ozcelik, manager general Medpark: „Pe parcursul evenimentelor de promovare, vizitatorii a două centre comericale au avut ocazia să se informeze despre serviciile oferite de Spitalul Internațional Medpark. Serviciile noastre sunt calitative, dar în acelaşi timp accesibile din punct de vedere al costurilor, ceea ce le face deosebit de competitive pe piaţa medicală regională. La Medpark, medicina este centrată pe pacient, fapt confirmat şi de acreditarea JCI, pe care am obţinut-o în 2013. Astfel, am devenit primul spital din regiune care oferă servicii medicale la standarde internaționale.”

  • Asistenţă medicală completă

Echipa medicală profesionistă, precum şi complexitatea serviciilor oferite – Centrul de Infarct Miocardic, consultaţiile de specialitate, maternitatea modernă, blocul operator unde se fac intervenții chirurgicale complexe, fertilizare in vitro, analizele medicale de laborator, explorările imagistice, medicina de urgenţă și stomatologia – fac din Medpark un spital de referinţă în domeniul medicinii private din Republica Moldova, singurul în care este asigurată asistenţa medicală completă.

  • Servicii de Cardiologie

Spitalul Internaţional Medpark oferă servicii medicale complete, adaptate permanent nevoilor pacienţilor și în pas cu inovațiile, constanta principală rămânând calitatea actului medical. Acest lucru este posibil graţie calificării înalte a personalului medical şi tehnicilor moderne de investigaţii şi tratament. Centrul de Infarct Miocardic Medpark are capacitatea și dotarea pentru a oferi servicii de diagnostic și tratament modern al cardiopatiei ischemice și pune la dispoziție servicii unice în Republica Moldova prin intermediul serviciului de Cardiologie invazivă, disponibil 24/24, 7/7 zile pentru revascularizarea de urgență a miocardului în caz de sindrom coronian acut, infarct acut de miocard cu sau fără supradenivelare de segment ST.

  • Fertilizare In Vitro

Medpark deţine cele mai noi tehnologii şi în domeniul reproducerii asistate, prin Departamentul de Fertilizarea In Vitro. Portofoliul centrului FIV include numeroase istorii de succes, iar metodele aplicate oferă cuplurilor infertile posibilitatea reală de a deveni părinţi. Centrul de Fertilizare In Vitro, cu o infrastructură ştiinţifică unică în Republica Moldova, oferă un spectru extins de servicii în domeniul tratamentelor moderne ale infertilităţii.

  • Chirurgia plastică

Echipa de chirurgi plasticieni din cadrul Spitalului Internaţional Medpark, cu stagii îndelungate de pregătire în clinicile de profil din străinătate, folosesc cele mai performante tehnologii medicale recunoscute la nivel mondial. Dotările de excepţie ale sălilor de operaţie (inclusiv sistemul de sterilizare a aerului), aparatura anestezică performantă şi tehnicile minim invazive de tratament pot oferi înfăţişarea dorită în cel mai scurt timp.

  • Transplantul de păr

În cadrul Spitalului Internaţional Medpark pacienţii pot beneficia de transplant de păr prin cea mai avansată metodă aplicată la nivel internațional – FUE, o tehnică minim invazivă, cu rezultate estetice excepționale și o perioadă scurtă de recuperare. Profesioniştii utilizează în tratament metode performante de diagnostic, investigaţii şi analize de laborator de înaltă precizie.

  • Programe de evaluare completă a stării de sănătate

Spitalul Internațional Medpark a elaborat 13 tipuri de check-up medical, care vor oferi informații relevante despre sănătatea fiecărei persoane, în funcție de sex, vârstă, afecțiuni, riscuri sau alte criterii.